ועדת קליטה

רכזת הועדה- כנרת צידון
052-6559-990

 

יכולים להתקבל לחברות

–        בני/בנות משק (ע”פ ההגדרה בתקנון)

–        בני/בנות זוג של חברים וחברות

–        יורשים או רוכשי זכויות ירושה

–        משפחות חדשות (אם וכאשר יחליטו להמשיך את תהליך קליטת המשפחות).

 

מה התהליך שעל נקלט לעבור?

כיום לגבי בני זוג ובני/בנות משק יש תהליך מקוצר: פגישה עם ועדת קליטה לשם הכרות מעמיקה יותר, ותשלום של —— ש”ח  . לאחר מכן הם עולים להצבעה, וזקוקים ליותר מ- 50% מקולות המצביעים כדי להפוך לחברים.  יורשים פונים ישירות או דרך המוריש אל מרכזת הוועדה. לאחר מכן – אבחון אישי/זוגי ב”כיוונים נוספים” בקיבוץ צרעה.  אם אם תוצאות האבחון תקינות, מוזמנת המשפחה לראיון עם ועדת קליטה.

–        בדיקה כלכלית כדי לוודא שיש פנסיה וביטוחים ע”פ דרישות הקיבוץ. אם חלק מהנתונים חסרים, נדרשת המשפחה להשלים אותם לפני המשך התהליך.

המשך התהליך:   ע”פ ההתרשמות מהריאיון ומהאבחון יש גיבוש החלטה. החלטה חיובית עוברת להנהלת הקהילה (או למנהלת? בבקשה לתקן), ממנה לאסיפה ובסופו של דבר לקלפי. זקוקים ליותר מ- 50% מקולות המצביעים כדי להפוך לחברים.

בהמשך יש ליווי של ועדת הקליטה לפי הצורך ובתיאום עם המשפחה וצרכיה.

לראש הדף
התחבר אל האתר
דילוג לתוכן